24-vuotias poikani totesi minulle, että kun komennan häntä mökillä hommiin, se kuulostaa pahemmalta kuin naapurin koiran räksytys.

Mökkihommissa on hauska nähdä kättensä jäljet. Meille on muodostunut mieheni kanssa ajan myötä kummallekin omat jutut, joita haluamme mökillä tehdä. Miehen ei kuulu tulla sotkemaan minun puupinolleni.

Minä myös risutan kaikki oksat, jotta ne tulevat silputuksi oikein. Olen maalaistalosta kotoisin ja tiedän, miten se kuuluu tehdä. Puuhastelun vastapainoksi levätään.

24-vuotias poikani totesi minulle, että komennan häntä mökillä hommiin, ja se kuulostaa pahemmalta kuin naapurin koiran räksytys. Kuuntelin koiran räksytystä, ja se hieman hiljensi muiden ohjeistamista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kun lapset ovat lähteneet, me ohjeistamme taas miehen kanssa toisiamme, kunnes jommankumman pinna palaa. Kun sanasota yltyy kiihkeäksi, yritämme muistutella, että eikös tämä mökkeily ollutkin harrastus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Telmiira

Helena K

Tosi rohkea veto pojaltasi, että sanoo sinulle noin! Niinhän sitä sanotaan, että lapsi valitsee vanhempansa, jotta NE oppisivat lisää elämästä.

Vierailija

Joskus tuollainen yksittäinen kommentti voi saada miettimään omaa käytöstä. Tsemppiä mökkistressiin! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla