Tule mukaan tekemään äitien kehumisen maailmanennätystä! Keräämme äidin ja tyttären yhteiskuvia ja annamme äideille kiitoksia.

KK on käynnistänyt #kiitosäiti -kampanjan. Keräämme yhteiskuvia äideistä ja tyttäristä sekä viestejä, joissa kiitetään äitiä.

Voit lähettää uuden tai vanhan kuvan sinusta ja äidistäsi. Voitte olla ottaneet kuvan selfienä tai se voi olla jonkun toisen ottama.

Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alalaidasta. Kerro kuvaa ladatessasi, keitä siinä esiintyy ja mistä asiasta haluat äitiäsi kiittää. Voit aloittaa tekstin esimerkiksi sanoilla "Kiitos äiti, että..."

Muista myös, että kuvan lähettämiseen tulee olla lupa kaikilta kuvassa esiintyviltä.

Kuvan ja kiitoksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen kodin.kuvalehti@sanoma.com. Kampanjaan voi osallistua lisäksi Instagramissa hashtageilla #kiitosäiti #kodinkuvalehti.

Voita kirjapalkinto!

Nyt kilpailussa on palkintona Vappu Taipaleen Isoäitikirja (Into, 2017). Kirjassa tuodaan esiin, että mummous on suuri lahja, mutta Taipale ei romantisoi sitä vaan käsittelee myös vaikeita asioita kuten lapsettomuutta, eroja ja vanhenemisen tuomia suruja.

Lataa kuva viimeistään 3.5.2017 ja olet mukana arvonnassa. Kirja arvotaan kuvia ladanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 4.5.

Kilpailussa aiemmin palkintona olleet lippupaketit Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmän juhlanäytökseen Espoon Metro Areenalla 13.5. on arvottu kuvia ladanneiden kesken. Voittajiin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä.

Lähettämällä vakuutat, että annat Kodin Kuvalehdelle oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet. Osa kuvista ja kiitoksista julkaistaan Kodin Kuvalehden numerossa 10/2017 ja kuvia voidaan käyttää myös muuten Kodin Kuvalehden aineistoissa. 

 

 

Onnellisin uusperhe syntyy, jos lapsillakin on hyvä olla.

Avioerotilanteessa ja uuden kumppanin tullessa kuvioihin lasten tulisi olla edelleen isän ja äidin tärkein asia. Onnellisin uusperhe syntyy, jos lapsillakin on hyvä olla.

Lapset tulevat esimerkiksi viereen nukkumaan vain rajallisen ajan. Sitä ei kannata kieltää heiltä. Isällä ja äidillä taas on loppuelämä aikaa uuden kumppaninsa kanssa.

Lapset ovat lapsia ja vain hetken ajan pieniä. Joku on sanonut viisaasti: ”Lapset eivät ole este, ainoastaan hidaste.”

Vkl-isästä täysaikaisäksi

Kun 40 vuotta häämöttää etulasista, tuntuu, että tässäkö tämä on?

Täytän tänä vuonna 39, ja se tuntuu kauhealta. Vuoden päästä olen siis 40-vuotias, keski-ikäinen. Sitten en voi enää mitenkään ajatella, että olen vielä nuori.

Olen saanut elämältä paljon. Minulla on kiinnostava ammatti, hyvä mies ja kivat lapset, on ystäviä ja läheiset välit sukuun. Kuitenkaan en ole tyytyväinen, vaan huomaan miettiväni vähän väliä elämääni. Kun 40 vuotta häämöttää etulasista, tuntuu, että tässäkö tämä on?

Samalla mietin, että onhan neljänkympin jälkeenkin elämää ja mahdollisuuksia. Mutta en tiedä, mitä uutta haluaisin, ja sekin ahdistaa.

Tuntuu, että jos en osaa päättää, mitä aion vielä tehdä, elämä vain lipuu eteenpäin vuosi vuodelta. Kohta se on ohi, enkä ole elänyt sitä niin täysillä, kuin olisi ollut mahdollista.

Tuuli