KK:n blogiyhteisössä on jo yli 200 lukijoiden perustamaa blogia. Tule mukaan!

Lapsiperheen elämää,  runoja, sisustusta, syvällistä pohdintaa, kokkaamista ja käsitöitä. Kaikkia niitä on tarjolla KK:n blogiyhteisössä. Jo yli 70 lukijaa on perustanut blogin KK:n saitille. Tutustu niihin täällä tai perusta omasi! Ohjeet löydät täältä.

Tervetuloa mukaan, lukijana tai tekijänä!

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

HUH!

Olen KK-fanina huippu-Huippu-HUIPPU ilahtunut suosiosta :0)!

Mutta: Blogini ja muidenkin hukkuvat runsauteen. Joten: Täälläkin pätevät samat säännöt kuin in The Big World: Miten teet blogistasi Houkuttelevan?

Nimi: Minusta TÄRKEIN! - Joku laittaa hauksi Sisustus. Jee! Blogisi saa hitin. Joku laittaa hauksi Ruoanlaiton. Jee! Blogisi saa hitin. Joku laittaa hauksi Käsityöt. Jee! Blogisi saa hitin.

Mutta... Jos blogisi käsittelee jotain muuta. Jotain, joka ei ole noin konkreettista, blogin nimen valinta on TODELLA Vaikeaa!!

Yksi Facebook-ihminen/ihmiset ovat onnistuneet siinä Maailmaa Muutavan tavoin: Elä hyvin -naura usein - rakasta paljon. Jo yli 71.000 seuraajaa!

Muokattu
klo 13:16 | 15.11.2015

Oikeassa olet, Ria, tarjontaa on paljon ja erottuminen on vaikeaa. KK:n toimitus tekee blogiyhteisön jäsenistä juttuja (seuraava ilmestyy verkkoon ensi viikolla), jakaa postauksia KK:n Facebookissa ja nostaa blogeja esiin printissäkin, mutta paljon jää tietysti bloggaajan omalle kontolle. Kannattaa otsikoida fiksusti, jakaa blogia omassa Facebookissa ja muussa sosiaalisessa mediassa ja käydä kommentoimassa muiden blogeja. Työtä se vaatii, mutta kyllä hyvät sisällöt löytävät lukijansa.

KK:n saitin etu on se, että täällä kävijöitä on jo valmiiksi. Monilla blogialustoilla ei ole mitään yhteistä etusivua, jossa kävijöistä voisi saada osansa.

Mietin tuota mainitsemaasi FB-ryhmää. Sehän on paikassa, jossa ihmisiä on jo valmiiksi, ja sen aihe on hyvin selkeä ja rajattu: kuva- ja tekstiyhdistelmiä, joista tulee hyvä mieli ja jotka naurattavat. Selkeä konsepti, siis!

Sisältö jatkuu mainoksen alla