Tämä lahjomaton testi osoittaa, oletko enemmän nakufestarien vai Oopperajuhlien tyyppiä.
Tämä lahjomaton testi osoittaa, oletko enemmän nakufestarien vai Oopperajuhlien tyyppiä.

Suomi on täynnä mahtavia kesätapahtumia! Tällä testillä saat selville, miten löydät täsmälleen sinulle sopivat kekkerit.

Yhdelle kesän ehdoton kohokohta on Ruisrock, toiselle Kaustisen kansanmusiikkijuhlat. Vältä valinnan vaiva: tämä testi selvittää tuossa tuokiossa, mikä kesätapahtuma on sinun luonteellesi ja mieltymyksiisi sopiva.Retrofestarit Pudasjärvellä

 

Olet tullut nostalgiaikään. Tiedät, että 1960-, 70- ja 80-luvulla kaikki oli paremmin, ainakin musiikki ja muoti. Pidät musiikista, joka hyppyyttää koko Corollaa ja saa karvanopat heilumaan. Et myöskään sylje lasiin, jossa on Linda-siideriä.


Savonlinnan Oopperajuhlat

 

Nautit kauniista kesäilloista, korkeista äänistä ja historiallisesta tunnelmasta. Sinua viehättää melodraama, jonka seurassa saa liikuttua ja järkyttyä. Viihdyt kivilinnan viileydessä, mutta pieni hikikarpalo otsallakin kuuluu sinusta mukavaan kesätunnelmaan.


Padasjoen nakukymppi

 

Osaat suhtautua luonnollisesti itseesi ja muihin: arvostat luonnollisuutta, vaatimattomuutta ja yksinkertaisia asioita. Olet liikunnallinen ja luonnonläheinen. Sinun seurassasi ei tarvitse esittää mitään.


Seinäjoen Tangomarkkinat

 

Mitä enemmän väkeä, sen parempi! Arvostat perinteistä suomalaista kesänviettoa. Viihdyt lähikontaktissa ihmisten kanssa, etkä pelkää, että varpaille tallotaan. Tiedät myös, että tangomarkkinat on ylivoimaisesti Suomen paras kesätapahtuma.


Pentinkulman päivät

 

Tiedät, että kesä on elämän parasta aikaa: kerrankin on aikaa lukea ja keskustella lukemista toisten samanmielisten kanssa. Vaikka rakastat klassikoita, et päästä itseäsi pölyyntymään. Olet perusteellinen ihminen, joka osaa keskittyä, uppoutua ja syventyä asioihin.


Lypsyjakkaran heiton SM-kisat

 

Viihdyt kotipitäjässäsi tai mökkikunnassasi: elämä maaseudulla on sinusta väistämättä onnellisempaa kuin kaupungissa. Arvostat paikallisia tapahtumia, etkä epäröi tarpeen tullen tempaista kunnolla. Sinusta löytyy räjähtävää voimaa ja talkoohenkeä.


Mikä on mielestäsi kesän sopivin biisi?


Mikä on kesän suosikkiasusi?


Mikä on kesän lempijuomasi?


Mikä on lempilukemistasi kesällä?


Mikä on lempielokuvasi tai lempi-tv-ohjelmasi?


Mikä on lempipaikkasi kesällä?


Ketä merkkihenkilöä ihailet?

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla