Teemme Kodin Kuvalehteen juttua lauantain vietosta ennen ja nyt. Kun vastaat kyselyymme, voit voittaa villasukkakirjan tai liput nykytanssiesitykseen sinulle ja ystävällesi.

Vastausaika on päättynyt, ja voittajat on arvottu.

Kiitos kaikille vastaajille!

Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kolme palkintoa:

1 kpl upouutta Kantapään kautta -kirjaa, joka esittelee villasukkien neulontamalleja ja -tekniikoita: pelkästään kantapäiden tekoon esitellään kuusi eri tekniikkaa. Teos sopii sekä aloitteleville neulojille että kokeneemmillekin puikkovirtuooseille, sillä se sisältää sekä villasukan perusohjeet, että haastavampia malleja.

2 kpl kahden hengen lippupakettia Helsingin Kiasma-teatterin nykytanssiesitykseen Concerto under Waterlilies. Koreografi Elina Pirisen ja dramaturgi Heidi Väätäsen nykytanssiesitys saa innoituksensa Sergei Rahmaninovin 2. pianokonsertosta. Näytännöt ovat 30.9.-16.10. Voittaja voi vapaasti valita päivän, jolloin käyttää palkinnon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Minua on alkanut ärsyttää, että vaimo käyttäytyy kuin äiti, joka naputtaa tekemisistäni.

Myönnän, että vyötärölleni on vuosien myötä kertynyt pieni vararengas. Kun tekee pitkää päivää istumatyötä ja viikonloppuna on kaikenlaista muuta, ei sitä ekana lähde puntille tai lenkille, kun viimein voi istahtaa ja olla.

Vaimo on viime vuosina alkanut huomautella vararenkaastani. Hän vahtii syömisiäni ja puuttuu niihin, selittää, ettei leipä tarvitse voita, jos laittaa juustoa. Kylässä hän sihauttelee ja kurtistaa kulmiaan, jos otan hänen mielestään liian ison kakkupalan tai liikaa pitsaa. Joulut ovat hänen suurin silmätikkunsa, enkä viihdy joulupöydässä enää lainkaan, kun vaimo kyttää jokaista suupalaani.

Minua on alkanut ärsyttää, että vaimo käyttäytyy kuin äiti, joka naputtaa tekemisistäni. Tulee uhma, että taatusti en tee niin kuin sanot. Vaikka joskus käy mielessä lähteä lenkille, en lähde, ettei hän ala omahyväisesti ajatella nalkuttamisensa tehoavan.

Tiedän kyllä vararenkaan terveyshaitat, mutta yhä lailla nalkuttava vaimo on terveyshaitta.

Nalkutus on terveysriski

Mikä hauska tarina tai sattumus on jäänyt työpaikalla mieleesi? Kerro meille, me kerromme tarinan lehdessä!

Kaikkien 25.10. mennessä vastanneiden kesken arvotaan kolme syksyn uutuuskirjaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.