Tunnetko ihmisen, joka on tehnyt jotain hyvää – pientä tai suurta – lähimmäistensä auttamiseksi tai ilahduttamiseksi? Paljasta hänet Kodin Kuvalehdelle!

 

 

KK etsii vuoden 2016 arjen sankareita eli ihmisiä, jotka ovat tehneet tänä vuonna muiden elämästä jollakin tavalla parempaa. Tiedätkö sellaisen ihmisen?

Osallistu jutuntekoon ja perustele, miksi mainitsemasi henkilö on ansainnut arjen sankari -nimityksen ja miksi häntä ihailet. Arjen sankareita esitellään  Kodin Kuvalehdessä vuoden lopussa.

Lähetä ehdotuksesi ja perustelut sähköpostilla osoitteella anne.rikama@sanoma.com.

Mikä hauska tarina tai sattumus on jäänyt työpaikalla mieleesi? Kerro meille, me kerromme tarinan lehdessä!

Kaikkien 25.10. mennessä vastanneiden kesken arvotaan kolme syksyn uutuuskirjaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Eikö todellinen urheilumieli mitata siinä, että kannustamme urheilijoita silloin, kun he kannustustamme eniten tarvitsevat?

Kuinka äkkiä meistä tulikaan koriskansa Susijengin voittojen huumaamana!

Jokin aika sitten olimme vielä vannoutunutta talviurheilukansaa. Hurrasimme hiihtäjille ja juhlimme jääkiekon maailmanmestareita.

Mutta eipä tarvittu kuin yksi dopingskandaali, kun sanouduimme irti hiihtäjistä. Yleisurheilijoitakaan emme jaksa enää kannustaa, sillä maaottelutappiot masensivat.

Olemmeko siis uskottomia? Pelkästään voiton perässä juoksijoita? Eikö todellinen urheilumieli mitata siinä, että kannustamme urheilijoita silloin, kun he kannustustamme eniten tarvitsevat?

Onko ihme, etteivät urheilijat jaksa, jos tukijoukot lipeävät heti ensimmäisten vastoinkäymisten ja tappioiden tullessa?

Selkärankaa penkkiurheiluun