Pullan leipominen onnistuu näin - katso vinkit taikinaan ja paistamiseen

Miten leivotaan onnistuneimmat pullat ja mikä voi mennä pieleen? Katso tästä ohjeet!

Miten pullat pitää paistaa?

Pullapitko paistetaan 200 asteessa uunin ala- tai keskitasolla n. 25 minuuttia.

Isot pullat paistetaan 200 asteessa uunin keskitasolla noin 18 minuuttia.

Pikkupullat 225 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiertoilmauunissa paistetaan noin 25 astetta normaaliuunia matalammalla lämmöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mistä johtuu, jos taikina ei nouse?

* taikinassa on liikaa jauhoja

* raaka-aineet ovat liian kylmiä

* hiiva oli liian vanhaa tai neste liian kuumaa tai kylmää.

Mistä pullat repeytyivät?

* kohotus kesti liian vähän aikaa

* uuni oli liian kuuma

* taikina oli liian kovaa.

Miksi pullat lässähtivät?

* taikina oli liian löysää

* pullat kohosivat liian pitkään

* uuni oli liian kylmä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla