Grillatut jättikatkaravut

12–16 raakaa jättikatkarapua
½ ananas
12–16 kirsikkatomaattia

Marinadi
2 limetin mehu
1 dl makeaa chilikastiketta
2–3 sentin pala tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
suolaa

---


1. Sekoita marinadiaineet kulhossa. Kääntele kaikki jättikatkat marinadissa, peitä kulho ja anna maustua jääkaapissa mielellään yön yli. Kääntele muutama kerta maustumisen aikana.

2. Liota puisia varrastikkuja tunti pari ennen grillaamista.

3. Leikkaa ananaksesta kuori ja pilko hedelmä reiluiksi paloiksi.

4. Pujota katkarapuja, ananasta ja tomaatteja vuorotellen vartaisiin. Grillaa molemmin puolin 3–5 minuuttia.

Vinkki! Voit paistaa katkaravut, ananakset ja tomaatit myös pannulla ja pujottaa ne vartaisiin tarjoilua varten.

Teksti Kiia Renko, ohje Hanna Gammon, kuva Lina Tegman

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla