Voit valmistaa kahvimaljat myös ilman liivatetta.

Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen, kylmään veteen.

Hienonna keksit koneessa tai kaulimalla muruiksi. Yhdistä muruseos voisulan
kanssa. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita tuorejuusto ja sokeri.

Puristele liivakoista vesi ja sulata ne kuumaan kahviin. Sekoita kahviseos tuorejuustoseoksen kanssa tasaiseksi. Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti käännellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokoa maljat siten, että nostat lusikalla annosmaljoihin vuorotellen kerroksittain
keksimuruseosta ja vaniljaista kahviseosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään tunti. Koristele maljat halutessasi kaakaojauheella, kahvipapumakeisilla tai keksinmuruilla. Myös yrtit sopivat.


Vinkki! Maljat voi valmistaa myös ilman liivatetta. Liivatteen kanssa tehdystä vaahdosta voit valmistaa kakun irtopohjavuokaan, jolloin keksipohja tulee alle ja kahviseos kaadetaan hyytymään päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla