Kasvis-makkarapata

4-5 annosta

1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
noin 250 g pakastettuja kasviksia
1 rkl öljyä
2 tl paprikajauhetta
¼ tl jauhettua valkopippuria
1-2 tl suolaa 
2 dl vettä
1 rs (400-500 g) siskonmakkaroita

---

 

1. Kuutioi kesäkurpitsa ja puhdistettu paprika. Kuullota kasviksia paistokasarissa muutama minuutti. Lisää jäiset pakastekasvikset ja jatka paistamista hetki. Mausta ja kaada sekaan vesi.

2. Leikkaa siskonmakkarat saksilla palasiksi suoraan kasvisten sekaan. Peitä kannella ja hauduta noin 10 minuuttia.

3. Tarkista ainesten kypsyys, mausta tarvittaessa lisää ja nosta tarjolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teksti Marita Suontausta, kuva Pia Inberg

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla