Kikherne-kanacurry ja viljariisiä

4 hengelle

200 g tuoretta pinaattia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
2 tl juustokuminaa
1 prk (400 g) keitettyjä kikherneitä (esim. Go Green)
2 kypsää broilerifileetä viipaleina (hunajamarinoitu käy hyvin)
suolaa
rouhittua mustapippuria

Tarjoiluun
keitettyä 7-lajin riisiä tai riisi-viljaseosta (esimerkiksi Uncle Ben's tai Risella)

---

1. Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti. Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi. Leikkaa pinaatit hieman pienemmiksi paloiksi. Laita hetkeksi sivuun.

2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota sitä pinnoitetulla pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet. Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät. Lisää joukkoon pinaatti ja broileripalat. Paista käännellen, kunnes seos on kuumaa.

3. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile seos keitetyn riisi-viljaseoksen ja tsatsikin kanssa.

Vinkki! Jos et löydä tuoretta pinaattia, käytä pakastettua. Ruuasta tulee näin juoksevampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla