Konjakki-suklaafudget

Fudge on hyvin makea, toffeeta pehmeämpi herkku.

Vuoraa kelmulla noin 30 x 20 cm:n suuruinen vuoka. Kuumenna kondensoitu maito kiehuvaksi miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.


Paloittele suklaa ja lisää kuuman maidon joukkoon. Lisää voi, suola ja konjakki. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos vuokaan ja anna jähmettyä kylmässä noin 4 tuntia.


Leikkaa fudge paloiksi leivinpaperin päälle. Pidä paloja huoneenlämmössä vähintään 30 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Paloittele pinnalle tuleva suklaa ja sulata se varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Kaada sula suklaa pursotinpussiin ja pursota viivoja tai muita kuvioita fudgejen päälle. Anna jähmettyä kylmässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Vinkki! Voit koristella fudgeja myös pähkinöillä tai vaihtaa konjakin calvadokseen, likööriin tai rommiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla