Kreikkalainen lohipiirakka

Voit leipoa piirakan myös ruistaikinaan.

Kauli taikina levyksi uunipellille leivinpaperin päälle, myös reunoille. Levitä taikinalle lohipalat, tilli, murennettu fetajuusto, punasipulirenkaat ja oliivit.

Sekoita ruokakerma, munat ja  tuorejuusto. Mausta mustapippurilla. Kaada seos täyteaineksien päälle ja lisää pinnalle juustoraaste.

Paista piirasta uunin alatasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Nosta piiras keskitasolle ja jatka paistamista 10–15 minuuttia. Jäähdytä hieman ennen tarjoilua.

Vinkki! Piirakan voi leipoa myös piirakka- tai ruistaikinaan. Vähennä silloin täytteen ja nesteen määrä noin puoleen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla