Ruoka |Reseptit Kurpitsasosekeitto Minna Siltala Kuva Ullamaija Hänninen 2.7.2013 klo 13:00 Mittaa keiton paloitellut ainekset kattilaan ja keitä, kunnes kurpitsa ja porkkana ovat pehmeitä, noin 25 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Tilaa Kodin Kuvalehti keitto kurpitsa kurpitsakeitto kurpitsasosekeitto Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Satu, 56, kertoo, kuinka onnistui viimein lopettamaan juomisen – ”Hyvitän nyt menneet lapsilleni sillä, että pysyn raittiina”
Ihmiset Minna, 51, sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön: ”Nukuin pari tuntia yössä enkä malttanut syödä”
Tyyli ja kauneus Marikan, 38, asut ovat kuin satukirjasta: ”Keijut ja menninkäiset ovat lähellä sydäntäni”