8 varrasta
8 keitettyä keskikokoista uuden sadon perunaa (siikli)
4 raakaa lammasmakkaraa
1 punainen paprika
Timjamiöljy
2 valkosipulinkynttä
(1 pieni chilipalko)
½ dl oliiviöljyä
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl hienonnettua, tuoretta timjamia
---
1. Tee ensin öljy. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Viipaloi chili. Yhdistä ne öljyyn mausteiden kanssa.
2 Puolita perunat. Viipaloi makkarat. Kuutioi paprika. Tikuta ne vartaisiin perunoiden kanssa.
3. Sivele vartaita timjamiöljyllä. Grillaa vartaat kypsiksi tasaisesti käännellen. Tarjoa vartaiden kanssa feta-jogurttidippiä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teksti Sanna Kekäläinen, kuva Sami Repo