Lihamurekkeen uudet maut

Perinteiseen jauhelihamureketaikinaan saa pienillä konsteilla uusia makuja.

Tuunaa mureketaikina

  • Mausta taikina tomaatti-, porkkana- tai muilla kasvijauheilla.

  • Sekoita taikinan joukkoon parmesaani- tai sinihomejuustoa.

  • Juustoista tulee paljon suolaa, joten vähennä suolan määrää mureketaikinassa.

  • Riistasta tehdyn mureketaikinan voi maustaa kuivatuilla tai tuoreilla puolukoilla ja karpaloilla, mustaherukka- tai muulla marjahillolla.

  • Lisää mureketaikinaan paistettuja ja hienonnettuja, tai kuivattuja ja murusteltuja sieniä.

  • Vanhan ajan lihapullia saat, kun teet mureketaikinan sika-nautajauhelihasta, maustat taikinan reilusti maustepippurilla ja paistat pyörykät pannulla voissa.

  • Korvaa korppujauhot raastetulla perunalla, niin saat mureketaikinasta gluteenittoman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla