Loppiaiseen sopii muheva pataruoka

Loppiaisena on aikaa haudutella muheva pata, josta riittää syötävää seuraaviksikin päiviksi.

Lihapadat

Herkullisen lihapadan salaisuus on punaviini. Voit antaa padan muhia miedossa lämmössä parikin tuntia, sillä maku vain syvenee hauduttaessa.

Tuhdin aromikasta hirvipataa maustaa pekoni.

Moskovanpataa maustavat suolakurkku, hunaja ja smetana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Possupata on maustettu mango-curryjauheella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lammas-taatelitaginessa maistuu inkiväärin ihana vivahde.

Kanapataa mehevöittävät kikherneet.

Kasvispadat

Maistuva papupata on nopea valmistaa.

Pavuista, kaalista ja porkkanasta muhii kaikessa rauhassa herkullinen italialainen papupata.

Linssi-kasvispata saa pinnalleen lopuksi halloumi-juustoa.

Sitruunainen kalapata saa väriä kurkumasta.

Gratinoitu italialainen kalapata kypsyy meheväksi tomaattikastikkeessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla