Loppiaisena on aikaa haudutella muheva pata, josta riittää syötävää seuraaviksikin päiviksi.
Lihapadat
Herkullisen lihapadan salaisuus on punaviini. Voit antaa padan muhia miedossa lämmössä parikin tuntia, sillä maku vain syvenee hauduttaessa.
Tuhdin aromikasta hirvipataa maustaa pekoni.
Moskovanpataa maustavat suolakurkku, hunaja ja smetana.
Possupata on maustettu mango-curryjauheella.
Lammas-taatelitaginessa maistuu inkiväärin ihana vivahde.
Kanapataa mehevöittävät kikherneet.
Kasvispadat
Maistuva papupata on nopea valmistaa.
Pavuista, kaalista ja porkkanasta muhii kaikessa rauhassa herkullinen italialainen papupata.
Linssi-kasvispata saa pinnalleen lopuksi halloumi-juustoa.
Sitruunainen kalapata saa väriä kurkumasta.
Gratinoitu italialainen kalapata kypsyy meheväksi tomaattikastikkeessa.