Lusikka, jonka voi syödä! Tee itse hauskat keksilusikat

Tämän ekologisempaa kertakäyttölusikkaa ei ole! Hurmaa kotiväki tai vieraat ja tarjoa keiton kanssa syötäviä keksilusikoita. 

Keksilusikat

18–20 kpl | 30 min
1 pkt (à 400 g) valmista pakastepiirakkataikinaa
1 munanvalkuainen
ripaus suolaa


Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Kauli taikinalevy hieman ohuemmaksi ja leikkaa taikinasta pieniä lusikan muotoisia paloja. Nosta leivinpaperin päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paista uunin keskitasolla 7–9 minuuttia tai kunnes taikina on kauniin kullanruskeaa ja kypsää. Lusikkakeksit palavat helposti, joten vahdi kypsymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna lusikkakeksien jäähtyä kunnolla ennen kuin siirrät niitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla