Mango-passion mudcake eli mutakakku

Mudcake eli mutakakku viettelee samettisella suklaisuudellaan.

1. Sulata paloiteltu suklaa ja rasva mikrossa miedolla lämmöllä. Yhdistä jäähtyneeseen suklaa-rasvaseokseen mangosose ja passionhedelmien sisukset siivilän läpi.

2. Yhdistä keskenään kaikki kuivat aineet, sekoita tasaiseksi ja lisää seos siivilän lävitse suklaaseoksen joukkoon.

3. Vaahdota keskenään munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Nostele vaahto suklaa-mangoseokseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Kumoa voideltuun vuokaan (halkaisija 22 cm) ja paista 175 asteessa keskitasolla 25-30 minuuttia. Kakku saa jäädä hiukan löysäksi keskeltä. Nosta uunista ja anna jäähtyä kunnolla ennen kumoamista. Koristele ja nosta tarjolle esimerkiksi mangosorbetin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla