Marinoituja pikkutomaatteja ja fenkolia

4 hengelle

1 sitruuna
1 puntti tai tuuhea ruukku rucolaa
noin ½ dl oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä
noin 250 g kypsiä kirsikkatomaatteja
1 mahdollisimman vaalea pieni fenkoli
tilkka oliiviöljyä
suolaa, valkopippuria
6 viipaletta maalaisleipää tai 1/2 patonki

---

 

1. Purista sitruunasta mehu. Hiero morttelissa rucola hienoksi tahnaksi pinjansiementen, oliiviöljyn ja puolikkaan sitruunan mehun kanssa. Lohko tai puolita pikkutomaatit, sekoita marinadi päälle.

2. Leikkaa fenkoli aivan ohuiksi suikaleiksi ja mausta lopulla sitruunanmehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Laita tomaattia ja fenkolia paahdettujen maalaisleipäviipaleiden päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teksti Sanna Kekäläinen, kuva Sami Repo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla