Marjaisat raakasuklaakonvehdit

Raakasuklaan joukossa rapsahtavat cashewpähkinät ja kuivatut metsämarjat. 

Marjaisat raakasuklaakonvehdit

noin 15–25 kpl

2 ½ dl kaakaovoita (raasteena)

½ dl kylmäpuristettua kookosöljyä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3 rkl juoksevaa luomuhunajaa tai agave-siirappia

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 dl kaakaonibsejä

1 dl raakakaakaojauhetta

1 dl lucuma-jauhetta

1 kukkurallinen rkl maca-jauhetta

¼ tl Himalaja-suolaa

½ dl kuivattuja marjoja 

½ dl cashewpähkinöitä

Aseta syvä kulho lämpimään vesihauteeseen lavuaariin tai hellalla olevaan kattilaan. 

Lisää kulhoon kaakaovoi ja kylmäpuristettu kookosöljy. Anna niiden sulaa nestemäiseksi. Kylmäpuristettu kookosöljy muuttuu nestemäiseksi +25:ssä asteessa.

Lisää hunaja ja tarkista makeus. Lisää kulhoon vähitellen jauheet ja suola. Sekoita niistä juokseva massa. Lisää lopuksi marjat ja pähkinät.

Kaada suklaamassa lautaselle, jääpalamuotteihin tai suklaamuotteihin. Anna suklaan jähmettyä pakastimessa tai jääkaapissa 20–30 minuuttia. Tarjoa espresson kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla