Munakoiso-mozzarellalasagne

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä keskilämmöllä öljyssä kattilassa, kunnes sipulit pehmenevät. Kaada pannulle tomaatit nesteineen. Painele tomaatteja haarukalla hieman pienemmiksi paloiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Anna porista keskilämmöllä vähintään 15 minuuttia.

Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet siivilään kerroksittain. Ripottele jokaisen kerroksen väliin suolaa. Suola auttaa irrottamaan kitkerän nesteen munakoisoista. Anna seistä noin 15 minuuttia. Huuhtele viipaleet vedellä ja kuivaa hyvin.

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Paista munakoisoviipaleita pannulla öljyssä muutama minuutti molemmilta puolilta. Nosta viipaleet talouspaperilla päällystetylle lautaselle, niin ylimääräinen öljy imeytyy paperiin. Paista munakoisot muutamassa erässä. Leikkaa mozzarella mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet suolalla, pippurilla ja yrteillä.

Kokoa lasagne. Levitä uunivuoan pohjalle tomaattikastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä, kastiketta, mozzarellaviipaleita ja munakoisoja. Jatka kerrosten tekemistä. Laita päällimmäiseen kerrokseen tomaattikastiketta ja ripottele sen päälle pecorinoraastetta. Paista uunin alatasolla lasagnepakkauksen ohjeen mukaan. Paistoaika on yleensä 20-40 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla