4 munaa
1½–2 dl sokeria
1 vaniljatanko
4 dl vispikermaa
3–4 dl mustaherukoita
½ sitruunan mehu

Koristeeksi
marjoja
viikunoita
kanelitankoja
ruusuja

---

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Mittaa keltuaiset, sokeri ja halkaistun vaniljatangon sisus kulhoon. Vatkaa ilmavaksi vaahdoksi. Vaahdota valkuainen. Vaahdota kerma toisessa kulhossa.

2. Soseuta sulaneet mustaherukat. Yhdistä kaikki aineet varovasti. Tarkista maku ja lisää halutessasi sokeria. Kaada massa pitkulaiseen kasteltuun vuokaan. Peitä ja nosta pakastimeen jäätymään vähintään yön yli.

3. Ota vuoka pakkasesta puolisen tuntia ennen tarjoilua. Koristele ruusuilla ja marjoilla.
Tarjoa kinuskikastikkeen kanssa.

Suojaa! Kietaise ruusun varren ympärille foliota.

Teksti Kiia Renko, kuva Jukka Rapo

Sisältö jatkuu mainoksen alla