Ruoka |Reseptit Mustikka-kookoskerroskiisseli Suvi Ruster Kuva Elvi Rista 22.5.2015 klo 12:00 Kerroskiisseliin voit upottaa edellisvuoden mehujen jämät. Tilaa Kodin Kuvalehti Lisää aiheesta 25.12.2013 klo 12:00 Vadelmakiisseli mustikka kiisseli kookos jälkiruoka Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Krista Kosonen ottaa välillä lapset ja äitinsä mukaan kuvauksiin ulkomaille: ”Emme pärjäisi ilman äitiäni”
Ihmiset Satu, 56, kertoo, kuinka onnistui viimein lopettamaan juomisen – ”Hyvitän nyt menneet lapsilleni sillä, että pysyn raittiina”
Ihmiset Minna, 51, sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön: ”Nukuin pari tuntia yössä enkä malttanut syödä”