2247414
Hodareita ei voi vastustaa kukaan! Helpoin tapa valmistaa hodarit isolle porukalle on lämmittää täytetyt sämpylät uunissa, jolloin kaikki saavat sämpylänsä kuumina ja yhtä aikaa.
Uunihodarit
6 kpl, 25 min
6 hodarisämpylää
0,5 dl ketsuppia
Sisältö jatkuu mainoksen alla
0,5 dl sinappia
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 pitkää nakkia
1 prk valmista salsakastiketta
100 g cheddar-juustoa
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Leikkaa sämpylät kahtia veitsellä leikkuulaudalla. Sekoita ketsuppi ja sinappi keskenään ja voitele sämpylät seoksella.
Asettele sämpylät uunivuokaan. Laita kunkin sämpylän sisään pitkä nakki. Lusikoi päälle salsakastiketta.
Raasta juusto ja ripottele raaste hodareiden päälle.
Paahda hodareita uunin ylätasossa noin 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut hieman.