Näin saat uutta makua uuniloheen ja poistat nahan ilman veistä

2342337

Jos kaipaat uutta ideaa uunilohen valmistukseen, kokeile maustaa kala hunajalla, sinapilla ja vuohenjuustolla. Katso videolta myös näppärä niksi kalan nahan poistamiseen ilman fileointiveistä.

Sinappinen vuohenjuustolohi

4 annosta, 30 min

800 g kirjolohi- tai lohifileetä

1 tl suolaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

ripaus mustapippuria rouhittuna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 rkl hunajaa

2 rkl karkeaa sinappia

2 valkosipulinkynttä

300 g vuohenjuustoa

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Laita lohifilee uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin. Laita vuoka uuniin ja kypsennä noin 5 minuuttia.

Sekoita sillä aikaa tahna hunajasta, sinapista ja murskatusta valkosipulista.

Ota vuoka uunista ja vedä nahka irti kalasta. Ripottele pinnalle suola ja mustapippuri. Levitä tahna päälle. Viipaloi vuohenjuusto ja levitä viipaleet lohen päälle.

Kypsennä kalaa uunissa vielä noin 20 minuuttia.

Tarjoa uunilohi esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla