Lentävässä lautasessa innostutaan tällä kertaa ihanan marjaisasta tuorepuurosta.
Kesällä raikas tuorepuuro maistuu niin aamu-, väli- kuin iltapalana ja tämän marjaherkun lapsi osaa valmistaa itsekin. Mittaa ja sekoita aineet sopivassa kannellisessa kulhossa ja anna tekeytyä hetki. Purkillinen lusikoitavaa hyvää on valmis tuossa tuokiossa!
Marjatuorepuuro
1 annosta
2 tuntia
Tarvitset
1 dl marjoja
1 dl kaurahiutaleita
2 dl jogurttia
1 rkl hunajaa
Koristeluun
banaania
marjoja
juoksevaa hunajaa
Mittaa kulhoon marjat ja murskaa niitä hieman haarukalla.
Lisää hiutaleet, jogurtti ja hunaja. Sekoita lusikalla.
Laita kansi päälle ja nosta tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Nosta kulho jääkaapista ja koristele halutessasi banaaniviipaleilla, marjoilla ja hunajalla