Näin teet herkullisen pannarirullan

2246777

Edullisista aineksista valmistuva pannarikääretorttu on koko perheen suosikkijälkiruoka.

Voit valita täytteeksi oman lempihillosi: mansikka, vattu ja omppu maistuvat mainiolta pannarin sisällä. Herkun kruunaa kermavaahto.

Pannarirulla

1 rulla, noin 10 viipaletta

40 min

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pannari

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4 kananmunaa

4 dl vehnäjauhoja

1 l maitoa

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

Täyte

1 prk (2 dl) vispikermaa

2 rkl tomusokeria

2 dl hilloa

Riko kananmunat kulhoon ja lisää jauhot. Sekoita aineet tahnamaiseksi.

Lisää maitoa vähitellen, samalla voimakkaasti sekoittaen. Lopun maidon voi lisätä vauhdikkaammin.

Sekoita sokeri ja suola taikinaan.

Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Kaada taikina korkeareunaiselle uunipellille, jonka olet vuorannut leivinpaperilla. Kypsennä pannaria uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes se on kypsää ja saanut pintaansa kauniin ruskean värin. Anna pannarin jäähtyä.

Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Mausta halutessasi ripauksella tomusokeria.

Levitä hillo ja kerma jäähtyneelle pannarille. Kääri pannari rullaksi kuten kääretorttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla