Näin teet ihanan makean karkki-brownien

Lentävä lautanen on tällä kertaa makeissa tunnelmissa ja opettaa valmistamaan överin karkki-brownien!

Browniepalat ovat ihanan tahmea ja suklainen amerikkalainen herkku. Todellisen juhlatarjottavan saat koristelemalla brownien karkeilla, suolapähkinöillä ja mini-prezeleillä.

2123099

12 palaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

40 minuuttia

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

200 g tummaa suklaata

200 g voita

3 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl kaakaojauhetta

ripaus suolaa

4 kananmunaa

2 dl karkkeja ja mini-prezeleitä

 

Paloittele suklaa ja voi kulhoon. Sulata mikrossa jaksoittain, välillä sekoitellen. Sekoita sulan joukkoon sokeri ja anna seoksen jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja suola keskenään.

Lisää munat jäähtyneeseen suklaaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Lisää jauhoseos ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina neliön malliseen leivinpaperoituun kakkuvuokaan (n. 20 x 20 cm) ja levitä tasaiseksi. Lisää karkit taikinan päälle.

Kypsennä brownieta uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Brownie saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi.

Tarjoa brownie hieman jäähtyneenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla