Nokipojan broileripihvit

Tee broileripihvien lisukkeeksi ohrasalaattia.

Sekoita marinadiainekset keskenään. Asettele broilerin fileepihvit laakeaan astiaan ja levitä puolet marinadista pihveille. Käännä fileet ja levitä loppu marinadi fileille. Peitä kannella ja anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään. Huoneenlämmössä broileri marinoituu puolessa tunnissa.

Leikkaa sipulit puoliksi tai neljään osaan ja silppua varret. Ota broileripihvit marinadista ja nosta savustimen ritilälle. Jos käytät savustus-pussia, taputtele ylimääräinen marinadi pihvien pinnalta talouspaperilla. Asettele sipulit pihvien lomaan ja nosta savustimeen.

Kypsennä ohuita broilerinleikkeitä savustimessa 10 minuuttia, rintafileitä noin 15 minuuttia. Pussissa kypsennysaika on 15–20 minuuttia.

Tarjoa lisäksi ruokaisaa ohrasalaattia.

Vinkki! Sama ohje käy porsaan kasslerista tai ulkofileestä leikattuihin pihveihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla