2 hengelle
270 g kiinteää tofua
Marinadi
1 valkosipulinkynsi
1 dl soijaa
2 rkl sweet chili -kastiketta
Panerointiin
1 muna
noin 1 dl seesaminsiemeniä
Paistamiseen
rypsiöljyä
---
1. Tee marinadi. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Laita se kulhoon soijan ja sweet chilin kanssa. Viipaloi tofu ja laita se marinadiin. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Kääntele tofupaloja maustumisen aikana.
2. Vatkaa munan rakenne kevyesti rikki. Kääntele tofupalat ensin munassa ja sitten seesaminsiemenissä. Paista pannulla öljyssä rapeiksi.
3. Tarjoile esimerkiksi parmesaanilla maustetun perunamuusin ja keitettyjen vihreiden papujen tai höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Teksti Sanna Kekäläinen, kuva Sari Tammikari
Sisältö jatkuu mainoksen alla