Juuressose tuo leipään makua ja terveellisyyttä. Tämä resepti on palkittu KK:n lukijoiden leipäkilpailussa.
Näin kertoo reseptin luonut iittiläinen Sari Nieminen, 45:
"Leivon sämpylöitä usein ja olen huomannut, että juuressoseet tuovat leipiin makua ja terveellisyyttä. Tällä kertaa kokeilin palsternakkaa porkkanan sijasta. Tarjoan sämpylöitä juuston ja keittojen kera. Myös lapseni pitävät kovasti vasta leivotuista sämpylöistä."
Vinkki - näin teet palsternakkasosetta
Palsternakkasose syntyy keittämällä pari kuorittua ja pilkottua palsternakkaa pienessä vesimäärässä. Soseuta juurekset sauvasekoittimella ja lisää tarvittava määrä keitinlientä, jotta saat löysähköä sosetta. Sämpylätaikinan jauhomäärä riippuu hieman juuressoseen paksuudesta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla