Pasta carbonara

Pasta carbonara on italialaisruokien klassikko.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista pekonisiivut kuumalla pannulla. Valuta hetki talouspaperin päällä ja leikkaa paloiksi.

Sekoita kulhossa keltuaiset, kerma ja puolet parmesaanista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valuta pasta lävikössä ja kaada pasta keltuais-kermakulhoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää pekonisuikaleet ja sekoita hyvin.

Mausta halutessasi suolalla, mutta ainakin pippurilla, lopulla parmesaanilla ja silputulla basilikalla.

Vinkki! Alkuperäiseen carbonaraan ei kuulu yrttejä, joten voit halutessasi jättää basilikan pois. Voit muunnella ohjetta lisäämällä pastaan aurinkokuivattuja tai kirsikkatomaatteja, paistettua kesäkurpitsaa tai oliiveja. Pekonin voi korvata myös salamilla tai kinkulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla