Penne all'arrabbiata

  1. Kuullota silputtu sipuli oliiviöljyssä.

  2. Lisää paloiteltu pekoni tai kinkku. Ruskista.

  3. Lisää pannulle tomaattimurska ja kuuma vesi. Kun kastike kiehuu, lisää kuutioitu paprika ja murskatut chilipippurit. Pippurit ovat pienestä koostaan huolimatta yllättavän tulisia; mausta makusi mukaan. Suolan voi jättää myös kokonaan pois.

  4. Anna seoksen hautua ja saentua pienellä lämmöllä noin 15 minuuttia.

  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Vinkki! Jos valmis kastike tuntuu liian voimakkaalta, voi tulisen maun kesyttää ennen tarjoilua nokareella Philadelphia-juustoa. Älä kuitenkaan kesytä sitä liikaa - 'Arrabbiata', Raivottaren kastike, on perusluonteeltaan tulisieluinen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla