Raikkaassa glögissä maistuvat kotitekoinen omenamehu ja persikkalikööri. Joulumausteet antavat tutun vivahteen.
Persikka-omenatoti
6 hengelle
1 l hyvää, mieluiten koti
tekoista omenamehua
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pieni pala inkivääriä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 kokonaista neilikkaa
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
12 cl persikkalikööriä
Laita kattilaan omenamehu, mausteet ja tangot. Kuumenna kiehumispisteeseen. Anna maustua kannen alla viisi minuuttia.
Siivilöi kattilasta pois mausteet ja tangot. Lisää sitruunamehu. Kuumenna mehu uudelleen.
Mittaa jokaisen totilasin pohjalle 2 cl likööriä. Kaada kuuma omenamehu liköörin päälle.
Vinkki! Koristeeksi sopivat kaneli- ja vaniljatangot, omenalohkot sekä maustamattomat pistaasit.