Peruna-pekonifritata

125 g Amerikan pekonifileetä
6–8 keitettyä, kuorittua perunaa
2 keskikokoista keltasipulia
8 munaa
maun mukaan suolaa ja mustapippuria myllystä
öljyä paistamiseen

---

1. Paista pekonifileet rapeiksi teflonpannulla tai uunissa 200 asteessa. Kuullota öljyssä perunalohkoja ja silputtua sipulia.

2. Riko munien rakenne kulhossa ja kumoa seos perunoiden päälle. Kypsennä fritataa miedolla lämmöllä. Kun munamassa on osittain hyytynyt, nosta rapeat pekonifileet munakkaan päälle ja kypsennä vielä hetki.

3. Liu´uta fritata tarjoilualustalle, mausta, paloittele ja nosta tarjolle.

Teksti Marja Samuli, kuva Arto Vuohelainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla