Pikapulla
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, kardemumma, suola ja vaniljasokeri kulhossa keskenään. Riko muna ja kaada se maidon ja voisulan kanssa jauhoseoksen päälle. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun pyöreään tai suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan (halkaisija noin 22 cm tai 20 x 30 cm). Ripottele pinnalle raesokeria ja halutessasi pähkinärouhetta.
- Kypsennä uunin keskiosassa noin 15 minuuttia, kunnes pullan pinta on kauniin ruskea.
- Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Vinkki! Pikapulla on parhaimmillaan paistopäivänä. Pakasta ylijääneet palat.
Todella helppo ja nopea tehdä. Kaikenlisäksi mehevän herkullinen. Suosittelen!