Punajuuri-homejuustokastike

4-6 annosta

400  g jauhelihaa
1-2 sipulia
öljyä paistamiseen
(suolaa maun mukaan)
1 tl mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia
1 tl kuivattua rakuunaa
3-4 etikkapunajuurta
2 dl ruokakermaa
1 ps sinihomejuustomuruja

Lisäksi
pastaa

1. Ruskista  pieneksi silputut sipulit öljytilkassa tai juoksevassa margariinissa jauhelihan kanssa. Mausta ilman suolaa. Tarkista suolan tarve vasta lopussa, koska juusto on suolaista.
2. Raasta punajuuret sekaan.
3. Kaada kerma päälle, huuhtele tölkki vedellä ja kaada sekin pannulle. Anna kypsyä hiljaisella lämmöllä.
4. Lisää lopuksi sekaan homejuustomurut. Kuumenna.

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita se kastikkeeseen ja tarjoile.

Ohje Leena Malinen, Outokumpu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla