Pyttis grilliherkuista

Pyttipannukin voi olla gourmetruokaa!

1 l keitettyjä uusia perunoita

Lisäksi
ylijääneet pihvit, makkarat ja maissit
1 sipuli
kananmunia


Halkaise tai pilko kypsät perunat. Paloittele ylijääneet grilliherkut. Kuori ja silppua sipuli. Paista perunat rapeiksi isolla pannulla sipulien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää pannulle lopuksi paloitellut grilliherkut. Kuumenna nopeasti. Paista jokaisen annoksen päälle kananmuna ja tarjoa ruoka heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki! Jos lihat ja makkarat ovat jääneet paistamatta, paista ne paloiteltuna yhtä aikaa perunoiden ja sipulin kanssa.

Tarjoile pyttipannun kanssa chili- tai valkosipulimajoneesia:

Chilimajoneesi
3 dl majoneesia
2 rkl chilikastiketta tai chiliketsuppia
2 rkl sitruunamehua
ripaus chilijauhetta
Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa yön yli.


Valkosipulimajoneesi
3 dl majoneesia
4 valkosipulinkynttä
2 rkl valkoviiniä
ripaus valkopippuria
Purista valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa yön yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla