Rapeat vohvelit tekevät arjesta juhlan

Vohveleilla herkuttelussa on se huono puoli, että niitä tekee aina vaan mieli lisää: suolaisena, makeana, jäätelöllä ja kaikin tavoin!

Näin valmistat vohvelit

Sekoita kaikki ainekset.

Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

Kuumenna vohvelirauta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paista taikinasta vohveliraudalla paksuja vohveleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää pannuun tarvittaessa rasvaa.

6 vinkkiä vohvelintekijälle

1. Jätä sokeri pois, niin saat suolaisia vohveleita.

2. Lisää taikinaan kaakaojauhetta, ja saat suklaisia vohveleita.

3. Mausta vohvelitaikina kardemummalla, appelsiinin- tai sitruunankuoriraasteella tai omenaraasteella.

4. Laktoosittomat vohvelit onnistuvat, kun käytät nesteenä maidon sijaan vettä tai laktoositonta maitoa ja valitset laktoositonta rasvaa.

5. Kokeile täysjyväjauhoja vehnäjauhojen tilalla.

6. Tarjoa lisukkeena hilloa, kermavaahtoa, jäätelöä, hedelmiä, pakaste- tai tuoreita marjoja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla