Spagetti mummin tapaan

Täytä cannellonit spagettikastikkeella.

Ruskista liha paistinpannussa puulastalla, samalla murustaen. Lisää tomaattipyree ja etukäteen murustamasi lihaliemikuutiot. Lisää valkosipuli.
Ripottele sekaan vehnäjauhot esimerkiksi teesiivilällä. Sekoittele. Lisää vesi, anna kiehua ja lisää kerma.
Alenna lieden lämpöä ja anna kastikkeen muhia 5–10 minuuttia. Voit hauduttaa kastiketta pidempäänkin kannen alla, jos aika sallii.
Täytä cannellonipötköt kastikkeella teelusikan avulla.
Lado cannellonit voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle reilusti raastettua parmesaania.
Paista ruokaa 225 asteessa uunin keskitasolla 20–25 minuuttia.
Koristele basilikalla ja vie tarjolle saman tien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla