Ruoka |Reseptit Tulinen vadelmahillo Christina Aaltio KUVA Arto Vuohelainen 1.4.2008 klo 13:27 Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna ja keitä muutama minuutti. Purkita hillo pestyyn lasipurkkiin ja tarjoa esim. paahtoleivän kanssa. Tilaa Kodin Kuvalehti Tulinen vadelmahillo hillo säilöntä vadelmahillo halloween Tilaa Lue digilehtenä
Ihmiset Krista Kosonen ottaa välillä lapset ja äitinsä mukaan kuvauksiin ulkomaille: ”Emme pärjäisi ilman äitiäni”
Ihmiset Satu, 56, kertoo, kuinka onnistui viimein lopettamaan juomisen – ”Hyvitän nyt menneet lapsilleni sillä, että pysyn raittiina”
Ihmiset Minna, 51, sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön: ”Nukuin pari tuntia yössä enkä malttanut syödä”