Kattilassa porisee lihan kaverina kasvimaan antimia.
-
Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa sipulit lohkoiksi, viipaloi valkosipulinkynnet.
-
Kuumenna rasva isossa kattilassa ja ruskista lihasuikaleet sekä sipulit siinä. Lisää paprikajauhe ja valkosipulinkynnet. Kuullota hetki.
-
Leikkaa paprikat isoiksi paloiksi ja lisää kattilaan tomaattimurskan, liemikuutioiden, laakerinlehtien ja pippurin kanssa.
-
Kaada sekaan litra vettä. Keitä hiljalleen kannen alla puolisen tuntia.
-
Lisää loppu vesi ja kumina. Kuori porkkanat, palsternakka ja perunat. Paloittele reiluiksi paloiksi.
-
Lisää ensin kattilaan porkkanat ja palsternakka. Keitä 5 minuuttia.
-
Lisää lopuksi perunat ja timjaminoksat. Keitä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
-
Tarkista maku, poista laakerinlehdet ja timjamit.Koristele tuoreilla timjaminoksilla juuri ennen tarjoilua.