Vuosisadan hämäys! Fiininpuoleinen fetapasta syntyy 10 minuutissa

Kun arki piiskaa, pasta pelastaa nälkäisen ja kiireisen. Feta-pinaattikastikkeen ehdit kokata pastan kiehuessa.

Feta & pinaatti -spagetti

4:lle, 10 min

400 g spagettia

Kastike

1 sipuli

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 valkosipulinkynttä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 rkl öljyä

2 pss (à 150 g) pakastepinaattia

2 dl kermaa

200 g fetaa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa, suolatussa vedessä.

Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy pannulla. Paista sipulia ja valkosipulia pari minuuttia. Lisää pannulle pakastepinaatti ja kypsennä viisi minuuttia, kunnes pinaatti sulaa.

Kaada joukkoon kerma ja kiehauta.

Murenna kastikkeeseen fetajuusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Vinkki!

Feta-pinaattikastikkeeseen sopivat hyvin tuoreet yrtit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla