Uudistuneesta lehdestä löydät kaikki kaavat koissa 34-54, entistä enemmän sisustusohjeita ja sukkaohjeen joka numerosta. Tammikuun numero ilmestyy 5.1. Vastaa artikkelin lopussa kyselyyn ja voita Lämmintä langasta -neulekirja!

Kaikkiin kaavavaatteisiin nyt koot 34-54. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Esittelemme joka kuukausi yhden suomalaisen suunnittelijan mallin. Tammikuun numerosta löydät kaavat Globe Hopen naiselliseen pikkumustaan. 

 

Julkaisemme vuonna 2017 ohjeita Suomi 100 -sukkakisan palkittuihin malleihin. Sarjan aloittavat kisan voittaneen Päivi Hoiskon sini-valkoiset polvisukat. 

 

Puuhaamosta löydät entistä enemmän ohjeita sisustuskäsitöihin. 

 

Inspiroidu Muita ihania -bloggari Tiina Arposen ajankohtaisista käsityö- ja askarteluideoista. 

 

Julkaisemme joka kuukausi ohjeita myös rakastetuimpiin klassikoihin. Petunia-possu on hurmannut ompelijoita jo vuodesta 1980. 

 

Saat myös ohjeita ja ideoita lasten kanssa toteutettaviin käsitöihin. 

 

 

Hei nimimerkki Ex-tilaaja: Sanoman asiakaspalvelusta kerrottiin, että lehden voi toki tilata määräaikaisena, jolloin tilaus päättyy automaattisesti eikä sitä tarvitse erikseen perua. Esim. 
Suuri Käsityö - lehden määräaikainen 12kk hinta on 129,00 eur tai 6kk 66,00 eur. Asiakkaan tietoihin voidaan lisätä markkinonninesto eli voidaan kieltää kaikki markkinointi tai esimerkiksi vain puhelinmarkkinointi. Järjestelmään syötetty kielto päivittyy vain Sanoman tilausmyyntiin.

Jos haluat täyden puhelinmarkkinointikiellon, sen voi kieltää nimeltä mainituilta Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäseniltä tai kaikilta yli 240 jäsenyritykseltä noin kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Rajoituksen voi tehdä palvelunumerosta 0600 13404 ma-pe klo 8.30-18 välisenä aikana.

Puhelintarjontakielto ei kata yrityksiä, joihin kuluttaja on asiakassuhteessa. Rajoituksesta huolimatta asiakas voi edelleen saada asiakkuuteensa sisältyvää tarjontaa ja viestintää puhelimitse.

  • ylös 6
  • alas 19
Sisältö jatkuu mainoksen alla