Kääri jouluviemiset suloisiin itsetehtyihin paketteihin!
Kääri jouluviemiset suloisiin itsetehtyihin paketteihin!

Joulun paras lahja on itse tehty ja kauniisti paketoitu. Herkut ovat myös ihania tuliaisina – tai tee niistä todellinen myyjäisten katseenvangitsija!

Moni lahjan saaja arvostaa sitä, että lahja ei jää viemään tilaa. Siksi ruokalahjat, jotka tuovat iloa herkuttelun ajan, ovat monelle erityisen tervetulleita.

Kodin Kuvalehdestä 21/2018 löydät reseptit, joilla valmistat monia joulunajan suosikkeja: leivo pakettiin vaikkapa rapeakuorista pähkinäleipää, hedelmäkakkua tai kokoa joulupuuron ainekset. Herkkujen tekeminen ja paketoiminen on hauskaa myös pienten kokkien kanssa, ja ne sopivat myös koulun myyjäispöydälle tai jouluviemisiksi opettajalle.

Jouluun on vielä aikaa, joten nyt on mainio hetki valmistella lahjoille kauniit kääreet. Kauniit paketit saavat päälleen tyylikkäät etiketit, ja leipomasi joululeivän kääreeseen voit pujottaa kauniin vyötteen. Myös pakkausideoita löydät Kodin Kuvalehdestä 21/2018.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leivo ja paketoi tuore leipä vasta juuri lahjoittamisen alla.
Leivo ja paketoi tuore leipä vasta juuri lahjoittamisen alla.

Kauniita paketteja varten voit ladata sekä somat etiketit että pähkinäleivän vyötteen alla olevasta linkistä!

Vierailija

Kiitos, ihan kivan näköisiä etikettejä - mutta:

missä ovat kaikki tavuviivat??? Eihän näitä voi käyttää!!!

Hedelmä kakku neliö > Hedelmäkakkuneliö

> Hedelmä-

kakku-

neliö

Karpalo riisi puuro > Karpaloriisipuuro 

> Karpalo-

riisi-

puuro.

Suomen kielessä, jos sana ei mahdu riville, niin sanaa jatketaan seuraavalle riville ja rivin loppuun laitetaan tavuviiva.

Tumpelo

Tästä mainosten sekasotkusta ei selviä, miten vyötteet ja pilkut maitoprukkeihin on tehty. Varmaan tekijälle selvää, että kun näkyy kuvassa. Olen vielä Kodin kuvalehden tilaaja. Lehdessä kerrotaan, että netissä löytyy ohjeet! Missäköhän?

Nim. Tumpelo

Sisältö jatkuu mainoksen alla