Villasukkien rakastajan kannattaa nyt poiketa kioskilla tai kaupassa. Ihana sukkajulkaisu on nyt myynnissä!
Villasukkien rakastajan kannattaa nyt poiketa kioskilla tai kaupassa. Ihana sukkajulkaisu on nyt myynnissä!

Kodin Kuvalehden Ihanat villasukat -erikoisnumero sisältää 40 suloista sukkaohjetta, joista sekä aloittelija että kokenut neuloja löytää sopivan mallin.

Kodin Kuvalehden ja Suuri Käsityö -lehden tekijöiltä ilmestyi tiistaina 16.10. uusi erikoisnumero. Ihanat villasukat tarjoaa kutkuttavan kauniita sukkaohjeita helpoista kunnianhimoisiin.

Tällä kertaa ohjeilla hellitään esimerkiksi kukkien ystävää, sillä kukkakoristeisia ohjeita löytyy julkaisusta useita: sukanvarteen voi neuloa vaikkapa kukkivat daaliat, ruusuja tai orvokkeja. Myös perheen pienimmät on muistettu. Voit neuloa pieniin jalkoihin vaikkapa Pikkuneidin pitsisukat tai tassukuviot. Lumi ja Pyry -pandasukat riemastuttavat taatusti.

Alpakasta syntyy ihanan pehmeät unisukat!

Hauska, kohokuvioinen pinta syntyy poimusilmukkaneuleella. Haasteita tarjoavat perinteiset Karjalan käki -sukat, ja jouluksi ehdit loihtimaan myös upeat joulusukat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jokaiseen malliin ehdotetaan julkaisussa myös sopivaa lankaa. Esimerkiksi alpakkalangasta neulotut ihanan pehmeät, pitkävartiset unisukat ilahduttavat kaikenikäisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mukana kauniit lahjavyötteet ja neulontavinkkejä

Erikoisjulkaisun mukana saat lahjaksi kauniit lahjavyötteet, jotka voit kietoa valmiiden sukkien ympärille. Julkaisusta löydät myös hyödyllistä perustietoa, kuten kokotaulukon, jolla osaat tehdä sopivan sukan eri kokoisille jaloille. Mukana on myös ammattilaisen vinkit langan vaihtoon, jos haluat käyttää eri lankaa kuin ohjeessa.

Osta erikoisnumero vaikka pukinkonttiin tai tee sen avulla itse sukkalahjoja! Ihanat villasukat -julkaisun hinta on 5,90 euroa. Se on myynnissä vain lehtipisteissä 16.12. saakka.

Joko olet kuullut Kodin Kuvalehden uudesta villasukkakoulusta? Tänä syksynä opettelemme yhdessä neulomaan sukkia Facebook-ryhmässä. Liity oitis iloiseen joukkoon! Ryhmän jäsenenä saat mahtavia vinkkejä ja etuja sekä pääset osallistumaan lukuisiin arvontoihin. Ryhmään liittyneiden kesken arvomme myös Ihanat villasukat -julkaisuja. Lue lisää alla olevasta linkistä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla