Suhde päättyi, mutta sinä et tunnu pääsevän haikailusta eteenpäin. Kun vanha suola janottaa liikaa, ota avuksi mielikuvaharjoittelu ja avoimuus.

1. Tunnista yksinjäämisen pelko

Mieti, mikä sinua vie haikailemaan menetetyn rakkauden perään. Oletko yhä rakastunut ex-kumppaniisi vai pelkäätkö yksinjäämistä? Onko sinun vaikea hyväksyä sitä, ettei hän enää ehkä rakastanutkaan sinua?

2. Erota mielikuvat todesta

Mieti, kaipaatko tätä ihmistä oikeasti vai oletko rakentanut hänestä ja suhteestanne epätodellisia mielikuvia, joita nyt kaipailet? Ehkä kaipaaminen johtuu tyhjyydestä tai epämääräisestä vaiheesta omassa elämässäsi.

3. Ole avoin

Kerro tunteistasi avoimesti myös ex-kumppanillesi, jos puheyhteys on sellainen, että voitte keskustella. Kertominen johtaa joko yhteenpaluuseen tai auttaa sinua heräämään tilanteeseen, jossa suhde on todellakin ohi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Kokeile eroryhmää

Viha, suru, pettymys ja hylätyksi tulemisen tunne ovat normaaleja ja auttavat sinua eteenpäin. Kokeile eroryhmää, jos tuntuu, ettet omin avuin pääse irti suhteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Uskalla unelmoida

Katso eteenpäin rohkeasti, unelmointi voi auttaa. Olet jo pitkällä, kun oma elämäsi kiinnostaa sinua enemmän kuin entinen kumppanisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla