40-vuotiaan Katin elämässä on aina vauhtia ja nyt myös lisää väriä. Hän otti uuden vuosikymmenen vastaan ”iisisti ilman ikäkriisiä”.
40-vuotiaan Katin elämässä on aina vauhtia ja nyt myös lisää väriä. Hän otti uuden vuosikymmenen vastaan ”iisisti ilman ikäkriisiä”.

Kati juhlisti 40-vuotissynttäreitään päivittämällä sekä hiukset että vaatteet talven muotisävyihin.

”Täytin juuri 40 vuotta, ja se tuntuu hyvältä. Minulla on kaikki, mitä olen toivonut. On ihanaa olla äiti, ja tykkään viettää aikaa perheen kanssa. 7-, 10- ja 12-vuotiaiden tyttöjeni cheerleading-harrastus on vienyt koko perheen mennessään”, Kati Pitkänen kertoo.

40-vuotias lähihoitaja asuu Vantaan Martinlaaksossa. Perheeseen kuuluvat aviomies, kolme omaa ja kaksi bonustytärtä sekä chihuahua Tipi, kaksi kissaa ja kaksi hiirtä.

”Työskentelen kehitysvammaisten asumisyksikössä. Asukkaat ja työkaverit ovat parasta työssäni. Vuorotyön ja perhe-elämän yhteensovittelu taas tuntuu välillä raskaalta.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Aiemmin Katin hiukset olivat tummemmat ja malliin kuului vahva otsatukka.
Aiemmin Katin hiukset olivat tummemmat ja malliin kuului vahva otsatukka.

 

Mihin kaipasit uudistusta?

”Meikkaan harvoin, koska töitä varten minun ei tarvitse. Hiukset yritän pitää mallissa, joka on helppo laittaa. Toki olisi kiva viitsiä laittautua useamminkin.

Minulla ei ole varsinaisesti omaa tyyliä. Puen sitä, mitä kaapista löytyy, yleensä farkut ja paidan. Vaatekaappini näyttää niin mustalta, ettei sieltä erota paljon mitään.

Toivoisin itselleni uskallusta pukeutua värikkäämmin ja joskus myös mekkoihin. Haluaisin uskaltaa olla oma itseni, enkä tahdo peitellä tai hävetä kilojani.”

Miltä uudistus tuntui?

”Kuvauspäivä oli kiva kokemus, vaikka jännittikin. Oli mukava tavata uusia tuttavuuksia, ja hiukset ja meikki olivat mahtavat. Vaatteet olivat hieman oman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta värimaailma oli hauskaa vaihtelua.”

 

Katin uuden tyylin tekevät lennokkaasti ylös kammatut otsahiukset sekä asun täyteläiset talvivärit.

Näillä tuotteilla Katin uudistus syntyi: Meikki Paese / Aino-Sofia Kojonen. Hydrobase-meikinpohjustusvoide. Meikkivoide Liquid Powder Double Skin Aqua, sävy 20A. Irtopuuteri Shimmer sekä Bambupuuteri. Perfect Covering Concealer -peitevoide, sävy 6. Poskipuna Blush, sävy 62. Silmien ylärajaus Art Liner, sävy musta 18M ja alarajaus ruskea Automatic Eye Pencil. Luomiväri Opal eyeshadows -paletti 239. Volume and care Mascara Blacker than Black, musta. Brow Couture Pomade -kulmavoide, 02 blonde ja 03 brunette. Väritön huultenrajauskynä Colour Adapt Lip Pencil. Huulipuna Argan Lipstick sävy 13 sekä Beauty Lipgloss -huulikiilto, 418. Hiukset / Anssi Natunen, A-studio. Hiukset värjättiin KC Professional -hiusväreillä ja viimeisteltiin Four Seasons Beach Spray -suolasuihkeella ja muotoiluvoiteella. Asu: Paita 49,99 e ja housut 39,99 e, KappAhl. Neuletakki 195 e, Second Female. Nilkkurit 49,99 e, Mango.

Artikkeli on julkaistu Kodin Kuvalehdessä 23/2018.

Sisältö jatkuu mainoksen alla