Meikki Heidi Reponen
Meikki Heidi Reponen

Huulipunalla saa aikaan helpon ja nopean muodonmuutoksen. Essi Rintalalle tehtiin suudelman kestävä huulimeikki.

 Näin teet siistin huulimeikin
Tarvitset huulipunan pohjustusaineen tai meikkivoiteen, huultenrajauskynän, huulipunan ja huulipunasiveltimen.

 
1. Pohjusta
Levitä ohut kerros pohjustusainetta huulille. Pohjustus tasoittaa huulten omaa väriä, ja huulipunan sävy tulee paremmin esille. Pohjustaminen myös pidentää huulimeikin kestoa. Levitä vielä huulten reunoille peitevoidetta tai valokynää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Rajaa ylähuuli
Aloita huultenrajaus amorinkaaren keskeltä. Piirrä rajaus edeten keskeltä kohti huulten ulkonurkkaa. Jäljestä tulee pehmeämpi, kun pidät kynän lappeellaan. Rajauksesta tulee siistimpi, kun teet kynällä lyhyitä, edestakaisia vetoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Rajaa alahuuli
Piirrä ensin alahuulen keskelle loiva kaari. Tee seuraavaksi rajaus huulen ulkonurkasta alkaen ja yhdistä se molemmilta puolilta keskikohdan rajaukseen.

4. Lisää huulipunan pysyvyyttä
Häivytä rajausta kohti huulten keskiosaa huulipunasiveltimellä. Väritä huulet lopuksi kokonaan huultenrajauskynällä. Tämä kikka auttaa huulimeikkiä pysymään pidempään siistinä.

5. Lisää huulipuna
Valitse samansävyinen huulipuna ja rajauskynä. Levitä puna huulipunasiveltimellä. Suutele paperia kerran ja lisää vielä toinen kerros huulipunaa.

Vinkki!
Kapeisiin huuliin saa pulleutta rajaamalla huulet aavistuksen yli niiden rajojen. Nyt on trendikkäintä tehdä se vain ylähuulen nousukohdissa. Levitä vielä valokynää amorinkaaren keskikohtaan ja vaaleampaa sävyä tai kiiltoa alahuulen keskikohtaan.

Yleisimmät virheet
- Huulipunaa tummemmat tai vaaleammat, selkeästi erottuvat rajat.
- Huulipunan karkailu ylähuulen pystyjuonteisiin. Älä unohda rajauskynää!
- Reilusti yli huulirajan maalatut huulet näyttävät luonnottomilta ja suttuisilta.
- Liian tumma sävy pienentää kapeita huulia entisestään. Jos huulesi ovat kapeat, suosi vaaleita sävyjä ja huulikiiltoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla